Halloween party ideas 2015

«Ο λαός πρέπει να κάνει ένα ταμείο και να δει ποιος πληρώνει και ποιος ωφελείται», τόνισε ο Γρηγόρης Λιονής, στέλεχος του ΚΚΕ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra», το βράδυ της Δευτέρας 2 Γενάρη.
Επισήμανε ότι την επόμενη περίοδο θα συνεχιστούν η τεράστια υποχώρηση στα εισοδήματα των εργαζομένων με το νέο εργασιακό, η εκτίναξη της άμεσης και έμμεσης φορολογίας για τα λαϊκά στρώματα, το τσάκισμα του ασφαλιστικού συστήματος. Πρόσθεσε ότι η καπιταλιστική ανάπτυξη θα γίνει μόνο με φθηνή εργατική δύναμη, με ακόμα χειρότερα μέτρα, με διαιώνιση του σημερινού καθεστώτος.
Ο Γρηγόρης Λιονής σημείωσε πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ «έχει αναλάβει να κάνει όλα αυτά που δεν κατάφεραν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, δηλαδή να υλοποιήσει μέχρι κεραίας τις πάγιες επιδιώξεις του μεγάλου κεφαλαίου».
Επίσης, κάλεσε τα εργατικά - λαϊκά στρώματα να επιλέξουν έναν δρόμο που λέει: «όχι στην επιδείνωση, ανάκτηση των απωλειών του προηγούμενου διαστήματος και έναν ριζικά διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης». Μάλιστα, υπενθύμισε πως όταν οι άλλες πολιτικές δυνάμεις υπόσχονταν ότι ο καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης θα φέρει ευημερία και ασφάλεια, το ΚΚΕ έλεγε ότι θα φέρει φτώχεια, εξαθλίωση, πολέμους, αλλαγές συνόρων, τρομοκρατία. 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.