Halloween party ideas 2015

<div dir="ltr" style="text-align: left;" trbidi="on">
Στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αναφέρθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ» το πρωί του Σαββάτου 3 Σεπτέμβρη.
Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης που θα συνεχιστούν διότι «όχι μόνο το μνημόνιο, αλλά η πολιτική που επέλεξε η κυβέρνηση και έχει αποφασίσει να τη φέρει μέχρι τέλος, οδηγεί στα τάρταρα τον ελληνικό λαό, ο οποίος πρέπει να ανασκουμπωθεί», υπογράμμισε ο Δ. Κουτσούμπας. 
Με αφορμή το κλίμα προσδοκιών που καλλιεργεί η κυβέρνηση ενόψει της ΔΕΘ, κατήγγειλε την κυβέρνηση για την κοροϊδία και τα ψέματα που λέει στον ελληνικό λαό, όπως ότι τα χρήματα από τις τηλεοπτικές άδειες θα δοθούν στις ευπαθείς ομάδες, ενώ είναι γνωστό πως «σε συνθήκες επιτήρησης, όσα χρήματα μπαίνουν στο κρατικό ταμείο πηγαίνουν στους δανειστές».
Αναφέρθηκε, επίσης, στην αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού, το ρόλο των πολιτικών δυνάμεων, αλλά και στη διαδικασία δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών επισημαίνοντας την ανάγκη να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων στα κανάλια που δεν πήραν άδειες. 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.